Over Taart van Penny

Penny en Noa

Hey, ik ben Penny, het gezicht achter Taart van Penny. Mijn dochter Noa is op 1 jarige leeftijd gediagnosticeerd met Coeliakie, in de volksmond glutenallergie. Dat was even schrikken en vooral schakelen voor ons als ouders. In de jaren die daarop volgden wilde ik graag voor haar verjaardag een echte mooie glutenvrije frozen taart maken.

Na een workshop te hebben gevolgd, waarin ik heb geleerd hoe je een taart bekleed, kwam ik thuis met de taart voor mijn zoontje Mylo’s 2e verjaardag. Hierna ben ik met frisse moed aan de Frozen taart begonnen en met groot succes. Noa vond de taart fantastisch en vrienden en familie vonden hem heerlijk.

Het maken van een mooie taart bleek ik zo leuk te vinden, dat het inmiddels een beetje een uit de hand gelopen hobby is geworden. Ik merkte dat er veel vraag naar mooie, lekkere, glutenvrije taarten is. Zo is Taart van Penny geboren. Elke taart is weer een feestje om te maken. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in het maken van taarten. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en workshops gevolgd om mijn skills te verbeteren.

Mensen zeggen vaak dat het zonde is om de taart aan te snijden en op te eten, maar dat vind ik zelf niet. Het plezier wat de jarige beleeft aan het krijgen van een mooie en lekkere (verjaardags-)taart is voor mij pas echt een cadeau.

Mijn taarten kunnen zowel glutenvrij, lactosevrij, nootvrij als “gewoon” besteld worden. Kijk rond op mijn site, raak ge├»nspireerd en neem contact met me op over jouw taartwensen.