Diploma’s en workshops

Omdat ik leren leuk vind en mezelf wil blijven verbeteren volg ik diverse opleidingen en workshops. Want je bent nooit uitgeleerd. Hieronder is te zien wat ik tot nu toe allemaal gedaan heb.


PME 2 Sugar Flowers

In Mei 2017 heb ik een hele leuke maar intensieve module gedaan. Wiltons PME 2 Sugar Flowers. Deze heb ik met succes afgerond en heb hierbij geleerd hoe je bloemen van suikerwerk kunt maken. Deze staan bijvoorbeeld heel mooi op een bruidstaart. Het maken van de bloemen vind ik super leuk om te doen en het resultaat is echt geweldig.


PME 3 Royal Icing and Piping

In December 2017 heb ik met succes Wiltons PME 3 Royal Icing and Piping afgerond. Nu is het maken van een spiderman spinnenweb of een mandala appeltje eitje. Mooie technieken die bv niet misstaan op een bruidstaart. Maar ook op een simpele taart krijg je groot effect door deze technieken.


Workshop Ganache

In deze workshop van 1 dag heb ik geleerd hoe je een taart kan bedekken met een heerlijke laag chocolade. Dit kan met donkeren chocolade, met witte chocolade, of met een kleurtje erin. De taart wordt vaak versierd met fruit of zoals op de foto met toefjes chocolade.

Alles is eigenlijk wel mogelijk. Ook qua vulling kan hierbij alles wat lekker is met chocolade. Ganache is een heel mooie en super lekkere techniek voor als je niet van fondant of marsepein houdt. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.