Taart en baksels

Taart van Penny is begonnen met glutenvrije taarten, maar ik bak ook glutenvolle taarten, cupcakes en koekjes. Eigenlijk is alles op deze site zowel glutenvrij als met gluten te bakken. 3D taarten of taarten met figuurtjes en bloemen vind ik erg leuk om te maken en ook versieren met airbrush doe ik graag. Kun je jou favoriete thema niet op de site vinden? Neem dan even contact op, ik probeer graag nieuwe dingen dus dat vind ik juist leuk,

Vulling en cake

Verschillende smaken cake en vulling zijn mogelijk. Denk hierbij aan vanille cake, chocolade of red velvet cake. Ook voor de vulling is er keuze genoeg. Wat dacht u van jam, banketbakkersroom, slagroom al dan niet met verse vruchten of een bavarois? Hier vind u meer informatie over de mogelijke smaken en vullingen. Noten- of lactose vrij is ook mogelijk. Neem even contact met mij (Taart van Penny) op voor de mogelijkheden!

Soorten taart

Een taart past bij allerlei gelegenheden, zeker een persoonlijke taart met fondant of ganache. Op zoek naar een taart voor je babyshower, bruiloft of verjaardag? Bij mij kun je terecht voor de volgende soorten baksels, zowel met als zonder gluten: